We use cookies to make sure you have the best possible experience on our site. By continuing to browse, you are agreeing to our Cookie Policy. READ MORE.
De vele manieren waarop je bedrukbare en herbruikbare tassen kunt gebruiken

De vele manieren waarop je bedrukbare en herbruikbare tassen kunt gebruiken

Geplaats door:
Een herbruikbare task an op vele manieren en momenten bruikbaar zijn dus wanneer je een tas met jouw logo of boodschap bedrukt zal deze vanwege het meermaals gebruiken een veel groter bereik hebben dan wat voor ander promotieartikel dan ook.

Waarvoor kunnen we die leuke mileuvriendelijke tassen allemaal gebruiken?

Winkelen of boodschappen doen

We gaan bijna iedere dag naar de winkel en om het gebruik van plastic tassen te vermijden is een katoenen of non-woven ta seen perfecte oplossing. Je bespaart geld en het mileu!

draagtassen  

Sportspullen

Nu de herfst in aantocht is gaan we weer meer en vaker naar de sportschool toe. Niet altijd is het nodig om een grote sporttas meet e nemen en een plastic tasje is ook niet erg geschikt. Een leuke herbruikbare tas met opdruk is de uitkomst. Ook voor scholieren met gymles is het een prima oplossing.

Picnics

Tegen het einde van de zomer kunnen de dagen nog warm en behaaglijk genoeg zijn om er op uit te trekken. Mensen komen terug van hun zomervakantie maar hebben nog steeds het vakantiegevoel en trekken er op uit voor een picnic of andere activiteit. Een stevige herbruikbare task an prima van dienst zijn om alle lekkernijen in mee te nemen.

draagtassen picnic  

Congressen

Na de zomervakantie begint ook het beurzen en congresseizoen weer. Hoe makkelijk is het om een groot publiek tijdens het evenement te bereiken met een leuke give-away tas met uw logo of afbeelding erop. U laat ook nog eens zien dat met uw keuze voor een herbruikbare tas u ook het mileu een warm hart toedraagt.

Excursies en schoolreisjes

Nu de scholen weer begonnen zijn begint ook het excursieseizoen weer. De kinderen gaan er vaak met de klas op uit en willen toch hun spulletjes, lunch of warme trui in een leuke tas bij meenemen. Ook voor city trips en andere eensdagsreizen zijn hebruikbare tassen emt een leuke print ideaal.

draagtassen en milan  

En vergeet niet dat uw logo of afbeelding op vele plakken in het land zichtbaar zal zijn!

 

Laat een antwoord achter

Scroll