We use cookies to make sure you have the best possible experience on our site. By continuing to browse, you are agreeing to our Cookie Policy. READ MORE.
Tassen voor school

Tassen voor school

Geplaats door:
Boodschappentassen en rucksacks (koord rugtassen) worden door veel bedrijven ter promitie gebruikt tijdens evenementen. Maar ook op scholen en universiteiten zien we vaak leuke bedrukte tassen. En laten wij die nou in ons assortiment hebben. We hebben de leukste voor u geselecteerd en in de rubriek “schooltassen” geplaatst.

Voor de jongste kinderen is vooral de maat van belang.

Tassen zoals Small Zeus, Eros en Mini Elm zijn klein end us handzaam voor de kleintjes. Ook de katoenen draagtas met korte hengels em de Virginia draagtas met korte hengels zijn uiterst geschikt voor jonge kinderen.

   

 

Daarnaast is het ook van belang waarvoor de tas gebruikt wordt. Zo zijn koordrugzakken als de Oriole, Evergreen of Oregon erg geschikt als gymtas.  

Voor studenten met zware boeken of notebooks is een steviger soort draagtas aan te raden. Tot 10 kg is de Carolina 100 grams draagtas prima en voor zwaarder gebruik is de 140 grams Madras een goede keus.

   

Het model van de tas is ook belangrijk want schoolkinderen en studenten willen er tenslotte hip bijlopen. Neem de koordruzak in de vorm van een t-shirt of voetbal, of zelfs de doorzichtige rucksack waarmee je kind zeker hoge ogen gooit.

De Verona en Eliza tassen met meerdere draagmogelijkheden zullen ook zeker goed vallen. Of de Uto of  Nevada draagtas met hengsels in verschillende kleuren.


  

Nu we het toch over kleur hebben; die is zeker zo belagrijk als de vorm. Het is handig om een felle kleur te kiezen zodat jouw kind zijn of haar tas makkelijk kan terugvinden in de berg rustassen onder de kapstok op school. Of tijdens excusries of het buiten spelen. Je kunt met de kleur van de rugtas zelfs temas maken bij het voetballen.

Voor kinderen die op de fiets of te voet naar school gaan zijn zeker in het najaar reflecterende rugtassen erg handig zodat ze goed zichtbaar zijn in het verkeer. 

  

 

Alle schooltassen kun je hier vinden
https://doro4u.nl/nl/63-tassen-voor-school?page=1
 

Laat een antwoord achter

Scroll