We use cookies to make sure you have the best possible experience on our site. By continuing to browse, you are agreeing to our Cookie Policy. READ MORE.

U kunt u order plaatsen via onze website of per email op info@doro4u.nl.

U kunt tassen, draagtassen, rugtassen, laptoptassen en sporttassen met logo of foto bedrukt kopen. Ook onbedrukt zijn alle artikelen verkrijgbaar.

Het bestelminimum bedrukte of onbedrukte artikelen is 25 stuks maar houdt u in gedachte dat de prijs per artikel kleiner wordt bij een groter aantal vanwege voorbereidingskosten en het aanmaken van de printmal.

De foto's van het artikel met afdruk zijn een voorbeeld van waar de opdruk gezet kan worden. Deze foto's tonen ook de meest populaire plaats om de opdruk te maken mede bekenen vanuit de beste zichtbaarheid- en mogelijkheid om het op een bepaald artikel te printen.

We hebben ook een uniek assortiment - INSPIRERENDE tassen, waar tassen worden gepresenteerd met ontwerpen gemaakt door ons designteam. Hier kunt u de artikelen met dit ontwerp kopen en uw logo ernaast plaatsen of gewoon de artikelen kopen met onze originele, grappige, inspirerende ontwerpen.

We zorgen ervoor dat u alle benodigde artikelen krijgt in de hoeveelheden die u besteld heeft. Indien het gebeurt dat een bepaald artikel niet leverbaar is, zullen wij alles in het werk stellen om u een vergelijkbaar item aan te bieden in plaats van het door u gekozen item.

Ons team stelt alles in het werk om de kwaliteitsproducten met hoogeaardige afdrukkwaliteit te leveren.

Scroll