We use cookies to make sure you have the best possible experience on our site. By continuing to browse, you are agreeing to our Cookie Policy. READ MORE.

HET UPLOADEN VAN HET LOGO OF DE FOTO

Er zijn twee manieren om een ​​logo of afbeelding, , dat u op de tassen wilt afdrukken: te uploaden:

1. U kunt het logo of de afbeelding uploaden tijdens het bestelrpoces (in het winkelmand gedeelte).

2. U kunt het logo of de afbeelding mailen naar info@doro4u.nl.

Belangrijk om te weten:

Het logo of de afbeelding dient geüpload of verstuurd te worden als PDF-bestand. Indien u een ander format bestand hebt, zoals AI of EPS, stuurt u het dan naar info@doro4u.nl.

De kleuren in het logo of de afbeelding dienen te worden weergegeven in pantone-kleurcodes.

Bij het uploaden of verzenden van uw logo of afbeelding, noteer uw bedrijfsnaam, contactpersoon en het telefoonnummer van de contactpersoon.

AFDRUKPOSITIES

De meest populaire afdrukpositie is de positie die u ziet op de voorbeeld afbeelding van de tas, maar als u een afdruk in een andere positie wenst, maakt u dan een notitie in uw bestelling, upload of verzend het bestand met logo of afbeelding en informeer ons via e-mail - info@doro4u.nl of live chat.

Bijna alle draagtassen kunnen aan beide zijden bedrukt worden. De andere items kunnen over algemeent maar aan één kant worden bedrukt (maar er kunnen meer posities zijn om op de afdruk te zetten). Gebruik de prijzen van "printzijde II" zoals de prijs voor het tweede logo. of foto, als u die nodig heeft.

DIGITALE PROEF

Vervolgens bestelt u afgedrukte artikelen en na het uploaden of verzenden van logo of afbeelding ontvangt u een digitaal bewijs van de bestelling.

We beginnen alleen met het bedrukken na ontvangst van uw schriftelijke bevestiging van het digitale sample/artwork.

DRUKTECHNIEKEN

Voor onze artikelen maken we altijd genruik van zeefdruk. Alleen als het voor uw ontwerp niet mogelijk is (het logo of de afbeelding heeft veel kleuren of kleine details of het materiaal is niet geschikt voor zeefdruk) dan gebruiken we transferprint.

De druktechniek wordt aangegeven in de digitale proef.

AFDRUKMONSTERS

Als het nodig is om een sample te maken voordat alle artikelen worden bedrukt, kan het sample tegen meerkosten worden gemaakt en verzonden.

AFLEVERHOEVEELHEID BEDRUKTE ARTIKELEN 

De hoeveelheid van afgeleverde artikelen mag 5% afwijken van de bestelde hoeveelheid. Het verschil in kostprijs wordt aan u geretourneerd indien dit het geval is.

Scroll